Bekijk RSS Feed

Peetje's Life

Weer begonnen...

Waardeer dit bericht
Hoi allemaal,

Zo gister weer begonnen met therapie, het was kort gezegd behoorlijk confronterend, beladen.
Mijn peut liet even weten dat ze het zich grote zorgen maakte over mijn gesteldheid van de afgelopen weken. Ze erg twijfelde of ik wel school kan volgen, of ze het niet verkeerd had ingeschat? Ze is van mening dat als er de komende weken geen verbetering komt in mijn functioneren en gesteldheid dat ze me dan wil laten opnemen in een kliniek. Ook wil ze dat ik aan sterke AD ga. Ze gaat overleggen met mijn huisarts en ze had al overlegd met mijn fysiotherapeute, die al net zo blij was met mijn gespannenheid. Pffff.
Mijn fysiotherapeute zal ook nog overleggen met mijn KNO-artsen dat ze de komende tijd met de onderzoeken rekening houden met de mijn gespannen lichaam, waardoor er niet gewerkt kan worden aan evenwichtsoefeningen.
Ik vind het allemaal wel wat veel... maakt mijzelf erg ongerust...

Volgende week beginnen we weer met de EMDR, omdat toch het snelst & het effectiefst werkt en dat nu nodig is. Ik zie er heel erg tegenop, omdat ik het dan heel moeilijk kan sturen, dus niet voor mezelf garant kan staan. Gelukkig heb ik zelf ook nog inspraak en gaan we niet elke week EMDRren, de ene week EMDR, de andere week puinruimen van de EMDR enz. Met de toetsweek geen EMDR, pfff
Voorlopig ga ik door met school, we kijken hoe het gaat. Over 6 weken kijken we of er voldoende vordening is gemaakt met mijn koppie.
Nu heeeeeeeeel hard hopen dat ik niet met school hoef te stoppen en mijn koppie weer rust krijgt.

Knuffff
Categories

Reacties