Bekijk RSS Feed

Alie66

Schimmelinfectie

Waardeer dit bericht
Een ervaringsdeskundige verteld stap voor stap, wat een schimmelinfectie is, helaas heerst er heel veel schaamte en taboe, niemand praat graag over een schimmelinfectie, maar hoe komen we er dan van af


Een vaginale schimmelinfectie ook wel candida albicans genoemd, is een ontsteking binnen in en/of rond de ingang van de vagina.
Het word veroorzaakt door een overgroei aan gist.
Iedereen draagt gist bij zich, het word op peil gehouden door goede bacteriŽn, die het eten als voedsel.
Als deze bacteriŽn vernietigd worden, neemt de hoeveelheid gist toe en ontstaat er een schimmel.
De gist neem toe, wanneer de bacteriŽn gedood worden, door bijvoorbeeld het gebruik van zeep en een zwakke weerstand.
Dit alles kan in je leven zeer bepalend zijn, je hebt continu last van jeuk en schraalheid, je word beperkt in je bewegingen want het schuurt allemaal, pijn bij het vrijen enz.
Soms heeft u het een enkele keer, maar u merkt dat het steeds langer duurt voor het overgaat.
U word in Uw omgeving niet begrepen en boven op alles komt daar nog bij, dat u loopt te zoeken en iedereen wil wat aan u verkopen en steeds koopt u een beetje begrip, de klachten gaan niet over met het pilletje en er komt weer een pot voor pillen bij op uw plank, die u omdat het niet helpt, zo blijven en staan en zo gaat u weer op zoek en voor u het weet heeft u een kast vol supplementen en uw klachten, die zijn er nog steeds.
U zelf heeft het op dat moment niet door, want het is uw missie geworden om de schimmel te doden en u blijft in het cirkeltje rond draaien er komt er niet meer uit.
U kunt bij mij terecht voor een kundige begeleiding en zal u stap voor stap uitleggen, hoe u van die schimmel afkomt, het is een lange weg voordat u van die schimmel af bent, maar uw beperkingen zullen naar mijn advies na een halve dag al afnemen.
U kunt bij mij geheel gratis, een persoonlijke candida checklist opvragen, u vult deze in en stuurt hem per email weer terug en krijgt u een uitslag van uw test, ook gratis. Welke stappen u verder gaat nemen, dat is uw beslissing, uw gevoel zou ik altijd volgen.
Wilt u een gratis candida checklist ontvangen en / of een vragen formulier, [email protected] en geef aan welke vraag u heeft en welk formulier u wilt ontvangen.

Wilt u meepraten, heeft u ideeŽn, kom een vind ik leuk geven op: http://www.facebook.com/levenscoach

Reacties