Bekijk RSS Feed

Alie66

Overgangsklachten

Waardeer dit bericht
En dan opeens komt daar de overgang, u voelt zich al een tijd niet fit, beetje lusteloos, depressief lijkt het haast wel, elk woord lijkt wel op een grote steen die op u maag ligt, u omgeving /werk / privť lijkt zich tegen u te keren en geen enkel spe******t kan iets bij u vinden, met allerlei vage klachten blijft u alleen achter.

Laat u niet wijs maken dat u nog te jong bent, tja ik kan u uit ervaring vertellen dat de overgang niets met leeftijd te maken heeft, maar dat kan ook door een ingreep komen bij de baarmoeder, de eierstokken of heel veel stress.

Het is heel belangrijk dat in deze tijd uw klachten serieus genomen worden en u met iemand spreekt die als ervaringsdeskundige werkt en u ook supplementen Advies kan geven, waar u zich snel weer van beter gaat voelen.

Waarom zou u zich door mij laten coachen, ten eerste wil ik u graag alle ellende van irritatie besparen en ten tweede gaat u het handen vol geld kosten en nog veel belangrijker is dat u tijd bespaard om tussen alle drukte door ook nog uit te kunnen rusten, wat ook heel belangrijk is tijdens deze periode.

Heeft u klachten zoals hieronder beschreven staan.

ĎS nachts zweten;
Moeheid en slecht slapen;
Wisseling van stemmingen;
Bezorgdheid;
Verlies van urine;
Droogheid van de vagina;
Schimmelinfecties;
Hartkloppingen.
Krijg meer inzicht in uw situatie en vraag een gratis formulier aan + gratis test: [email protected]

Wilt u meepraten, heeft u ideeŽn, kom een vind ik leuk geven op: http://www.facebook.com/levenscoach

Reacties