Bekijk RSS Feed

Alie66

Mango

Waardeer dit bericht
Mango is niet alleen lekker, mango bevat ook tryptofaan, dit is een stofje waardoor jij je eigen gelukkiger gaat voelen.
Er zit ook veel vitamine C, A, E en Selenium, Selenium is goed voor je hart.
Ik heb een site bijgevoegd, waar een heerlijk recept op staat met Mango.
http://www.smulweb.nl/recepten/11298...ttige-roomsaus
Eten jullie wel eens mango?
Bijgesloten foto's Bijgesloten foto's Klik op plaatje voor grotere versie

Naam: mango.jpg
Bekeken: 118
Grootte: 341,1 KB  

Reacties

 1. guillaume's Avatar
  mango is ook een afrosadiacum (vooral door vit E), lijkt een beetje op een baarmoeder ook. Hartpatienten niet teveel eten, werkt licht bloedverdunnend.
 2. Alie66's Avatar
  Citaat Origineel gepost door guillaume
  mango is ook een afrosadiacum (vooral door vit E), lijkt een beetje op een baarmoeder ook. Hartpatienten niet teveel eten, werkt licht bloedverdunnend.
  Bedankt voor je reactie en de aanvulling!
  Duidelijk weet jij wel wat van voeding af....
  Ben dan ook wel benieuwd wat voor beroep je hebt.

  Groetjes,
  Alie
 3. guillaume's Avatar
  Ben natuurgeneeskundig therapeut 40 jr. ervaring met iriscopie (auteur), voeding, kruiden, voet/oorreflexologie, homeopathie en psych/spirituele adviezen. Had in de jaren 70/90 heel drukke praktijk in Drenthe met inmiddels overleden partner. Ben ook 50 jr. veget. n.r. en dus heel gezond, ben 70 voel me 50.... Woon nu al weer 25 jaar in de Ardeche (fr.)
 4. Alie66's Avatar
  Hallo guillaume,

  Wat een ervaring zit bij je en lekker in Frankrijk, zal wel lekker weer zijn nu? Heb je ook facebook?
  Mijn facebook pagina is: www.facebook.com/levenscoach Zou het leuk vinden als je er bij komt om te helpen en anders zie ik je hier vast een keertje...

  Ik was eigenlijk gestopt met berichten hier posten (ik had geen respons) Op facebook word ik druk bezocht en doen alle mensen heerlijk mee, maar zo als ik het nu zie, ga ik maar even door.....

  Groetjes, Alie
 5. guillaume's Avatar
  ik heb een super -geneeskrachtige thee ontdekt met spectaculaire genezingen : Guldenroede blad+bloesem geplukt en gedroogd op 1100m. hier in de zuivere berglucht biol !. Door sterkte ontgiftiging (vooral via de nieren, snel herstel base/zuur evenwicht), geneest of verzacht alle ziekten, vooral rheumatische/rug/nek/hoofdpijn, maar ook heel goed bij vermagering, prostaatklachten/diabetes enz. Drie weken gebruiken, dosering goed in acht nemen, dan geen problemen met event. overreacties. Werkt natuurlijk nog beter bij aanhouden van dieet ...dat spreekt voor zich... info [email protected] of tel. 0033 475066352 voor belangstellenden.