No Recent Activity

2 Berichten

 1. Er is een vermoeden dat ik een zweer heb bij de dunne darm. In januari moet ik weer naar de internist.
  Zo een half uur na het eten krijg ik ook een raar gevoel in mijn bovenbuik, vlak onder de ribben. Het is moeilijk te omschrijven het lijkt wel lichte maagkrampen.
  Ook heb ik er last van als ik een tijdje niets gegeten heb. Hierdoor eet ik eigenlijk meer dan goed voor mij is. Dus allemaal tegenstrijdig.
  Is iemand die dit herkend, en wat voor behandeling heeft gehad.

  Groetjes
 2. ik heb regelmatig bloedarmoede, nu nog zelfs op mijn 50e en al 2,5 jaar niet meer ongesteld. Ben doorgewezen naar cardioloog en internist .
  Bij toeval is er bij mij een heel klein gaatje in het hart ontdekt. Het schijnt een aangeboren afwijking te zijn. Eerlijk gezegd vind ik het heel frappant.
  Mijn klachten zijn onder andere extra vermoeid en dizzy bij inspanning en plotselinge bewegingen. Soms lichte steken onder de ribben/bovenbuik.
  Ik weeg meestal rond de 68 kilo bij 170cm. Ik let daarom extra op mijn eetpatroon.
  Nu heb ik jarenlang intensief duursport gedaan, huidige hartslag 54. Nu sport ik nog regelmatig. In de periode van eind jaren 80 tot 2003 heb ik marathons hardgelopen en kwarttriathlons.
  Momenteel doe ik in de week 3x zwem ik 1 a 2 x. Verder wandel ik regelmatig tochten, zeker nu voor mij voor de 10e Nijmeegse 4 daagse. Komende week moet ik nog een fietsinspanningstest doen.
  Herkent iemand dit en moet ik met bepaalde dingen nog rekening houden.
  Groetjes
Profielreacties 1 tot 2 van de 2 reacties
Over maselientje

Basic Information

Statistieken


Aantal berichten
Aantal berichten
2
Berichten per dag
0,00
Berichten
Aantal profielreacties
2
Laatste profielreactie
22-12-09 22:46
Overige informatie
Laatste Activiteit
13-12-11 11:33
Lid sinds
08-04-09