No Recent Activity

4 Berichten

 1. Bekijk gesprek
  hoi
  ik heb op vitaya medisch programma, een klein meisje die hetzelfde had zoals u en ze moest daarna haar immuunsysteem laten controleren. ze moest een beenmerg transplantatie doen. dat is een reactie van u lichaam.. maar weet niet als hetzelfde is voor u.
  succes
  succes
 2. Bekijk gesprek
  Beste igeelkens,

  Ik heb even gezocht op you tube maar je moet intikken; The tree man dan krijg je alle filmpjes te zien.
  SUCCES !
 3. Bekijk gesprek
  Getroffen door u aandoening moest ik denken aan 1 artikel wat ik gelezen heb over BIOFOTONENTHERAPIE, daarin werd gezegd dat de celwerking en t celgeheugen weer wordt hersteld.
  Kijk ns op www en op you tube want daar staat 1 filmpje over de 'bomenman' 1 man in dacht ik Indonesie die dezelfde aandoening heeft in 1 nog veel hogere mate
  Pfff t is verschrikkelijk dat u dit overkomt door de reguliere kwakzalverij, mss is 1 radicale omschakeling in dieet 1 oplossing cq ondersteuning, kijk eens op www.natuurdietisten.nl daar kun je adressen vinden en er 1 telefontje aan wagen wie weet wat het je brengt?!
  De ziekte vn Crohn tast ook de natuurlijke weerstand aan die teloorgaat in de darm door de ziekte, maar ook door de Chemische Symptoombestrijding van 1 Ziekte-Industrie die nooit ondersteunt en begeleidt, maar geraffineerd.... de Patient 1 schijnoplossing biedt die erger is dan de kwaal,
  Veel sterkte
  Hansz.
 4. Bekijk gesprek
  Mijn grootvader heeft zijn wrat ooit in de volle maan gehouden en toen is die verdwenen. het kan nooit kwaad lijkt mij om dat te proberen.
  Verder ben ik zelf in contact gekomen met de MIR-methode die mij met een aantal kwalen gehopen heeft. Het is een zelf help methode en het proberen waard lijkt mij.
  Kijk even op www.mirmethode.nl daar geeft de ontwikkelaar van de methode een korte uitleg.
Profielreacties 1 tot 4 van de 4 reacties
Over igeelkens

Basic Information

Statistieken


Aantal berichten
Aantal berichten
0
Berichten per dag
0
Fotoalbums
Aantal fotoalbums
1
Aantal foto's
9
Berichten
Aantal profielreacties
4
Laatste profielreactie
28-01-11 00:26
Overige informatie
Laatste Activiteit
30-11-10 17:43
Lid sinds
21-04-10