Tab Content
No Recent Activity

8 Berichten

 1. Bekijk gesprek
  Hallo Renske,

  Hoe gaat het ondertussen met u?

  lieve groetjes
 2. Bekijk gesprek
  Lieve Renske,

  En hoe is de operatie verlopen,hopelijk geen complicatie's.Wens je nogmaals heel veel beterschap toe!!

  PS:als je volgende keer nog is iets moest typen,kan je dan in profiel bij mij iets typen,ik veronderstel dat je dat niet weet.Je moet gewoon op de avatar(profielfoto gaan staan en klikken)en dan kom je op het profiel terecht waar je moet zijn.Anders weet ik niet of iemand anders dat je iets getypt hebt,en kunnen we niet terug reageren.

  Veel liefs Do
 3. Bekijk gesprek
  Lieve Renske,

  Wat leuk te lezen dat jij van tekenen houd,jammer dat het nu niet zo best met je gaat.Ja het leven gaat niet altijd zoals je het wilt he meid.Gelukkig kan je nog een beetje ontspanning vinden in het spinnen.Wel ergens balen dat ze u niet meer willen opereren,maar als het toch niet helpt tja...is niet gemakkelijk he.Ja wat betreft die morfine kan ik wel inkomen dat het jou soms een beetje teveel word.Ik zit ook al 2 jaar op zware pijnstillers niet alles he kan ik echt inkomen.Hoop voor jou dat er vroeg of laat een spe******t tegen komt die jou misschien kan helpen.Wens jou nog heel veel beterschap/pijnvrije dagen toe,zodat je toch van het leven een beetje kan genieten.

  Sterkte voor morgen!!

  Veel liefs Do
 4. Hoi Dodito,

  Even een vervolg want ik had te veel tekens gebruikt.
  Ik heb de hobby spinnen ondertussen ook opgepakt en ben dus behoorlijk veel van mijn tijd aan het spinnen. Heb ik toch het gevoel dat ik nog iets nuttigs doe. Tja, zo worstel ik me overal doorheen. Wel ga ik eind van deze maand weer terug naar mijn neurochirurg om te kijken of hij nog iets kan betekenen voor me. Misschien dat ik doorgestuurd kan worden naar een ander ziekenhuis om het nog eens te laten bekijken. Ze willen me namelijk niet opereren omdat ik niet goed op de hernia-operaties gereageerd heb. Ik ben namelijk nooit pijnvrij geweest na die ok's. Ik baal daar verschrikkelijk van en wil eigenlijk niet mijn hele leven aan de morfine blijven omdat ik die nodig heb om mijn leven enigzins draaglijk te maken.
 5. Hoi Dodito,

  Sorry voor de late reactie. Ik ben op het moment niet echt veel op internet. Het weer is zo mooi en dat nodigt uit tot buitenbezigheden. Ook ben ik druk in mijn verwerkingsproces rondom mijn rugproblemen. Ze willen in Tilburg mijn rug niet vastzetten en ben dus ondertussen weer terug bij af. Ik merk dat ik achteruit ga en dat levert toch behoorlijk wat stress en onrust op. Ik teken heel graag en dat wordt steeds moeilijker omdat ik niet lang meer kan blijven staan. De volgende dag betaal ik daar dan behoorlijk de prijs voor. Terwijl ik juist gehoopt had met mijn tekenwerk wat te kunnen gaan verdienen. Ik teken vooral portretten maar andere dingen kan ik ook.
  Liefs Renske
 6. Bekijk gesprek
  Hallo Renske,

  Gewoon even komen vragen hoe het met je gaat,hopelijk gaat het een beetje?

  Lieve Groet Do
 7. Hoi Agnes,

  Die epiduroscopie heeft bij mij helemaal niets gedaan. Maar er waren twee patienten bij mij op de kamer waar het wel geholpen heeft. Het zou een optie kunnen zijn om te proberen. Bij mij konden ze helemaal niet door mijn ruggewervel heen komen naar de plek van de hernia omdat mijn rug zo vol littekenweefsel zat dat ze aan het porren en duwen zijn geweest en geen cm verder zijn gekomen. Ze hebben uiteindelijk bij het begin van het littekenweefsel littekenoplosser en een ontstekingsremmer achtergelaten en zijn toen gestopt met de behandeling. Mede omdat het mij zoveel pijn deed dat mijn bloeddruk de pan uit rees. Ze durfden gewoon niet verder meer te gaan.

  Maar iedere patient is anders. Net wat ik zeg die twee andere patienten die bij mij op de kamer lagen kwamen fluitend terug van de ok. Die waren heel tevreden en hadden geen grijntje pijn gehad tijdens de behandeling.

  Liefs Renske
 8. Bekijk gesprek
  Hoi, ik heb een vraagje..
  Die Epiduroscopie , heeft die geholpen bij jou??
  Hier in Gent UZ willen ze dit niet doen; ze zeggen dat dat weefsel zo weer teruggroeit ...
  Ik loop er echter mee in mijn hoofd omdat ik liefst mijn rug nietwil laten vastzetten!!
  Xx Ag
Profielreacties 1 tot 8 van de 8 reacties
Over Magica

Basic Information

Geboortedatum
23-08-1970 (49)
Over Magica
Hobby's en interesses:
tuinieren, aribrushen, tekenen, klussen aan ons huis, muziek maken, altijd creatief bezig, breien
Beroep:
huisvrouw
Geslacht::
Vrouw
Lijfspreuk::
Al lijkt de dag nog zo donker, soms piept er toch een zonnestraaltje doorheen

Statistieken


Aantal berichten
Aantal berichten
21
Berichten per dag
0,01
Berichten
Aantal profielreacties
8
Laatste profielreactie
27-03-12 18:59
Overige informatie
Laatste Activiteit
15-05-12 13:24
Lid sinds
12-05-10

1 Friend

 1. Agnes574 Agnes574 is offline

  Forum Admin

  Agnes574
Vriendenlijst: 1 tot 1 van de 1 vrienden