No Recent Activity

3 Berichten

 1. Dit programma is via de mail, dus u hoeft uw huis niet uit!
  Het enige wat u hoeft te doen is serieus en bereid te zijn om uw ervaringen met ons te delen.

  Interesse?
  Stuur een email naar [email protected]
  Meer informatie is te verkrijgen via onze website http://zweetvoeten.wordpress.com
  Het boek zal in 1e instantie uitgebracht worden als e-boek en te downloaden zijn via internet.
 2. Het voordeel van het boek “In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten” is dat u bewuster wordt van uw lichaam. U leert uw lichaam de juiste richting te geven, waardoor uw lichaam u gaat ondersteunen.
  Om zichtbaar resultaat te hebben uit dit boek vraag ik Uw volledige aandacht en discipline. U krijgt de kans een deel van uw gewoontes achter u te laten en een aantal dingen te doen die u niet gewend bent.

  Het boek “In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten” is ontstaan uit de dagelijkse praktijk en zal aangevuld worden met meerdere praktijk voorbeelden.
  Voor meer ervaringen zoeken wij 10 vrijwilligers die bereid zijn een programma van 10 dagen te volgen onder onze begeleiding. De eerste tien snelle beslissers krijgen de mogelijkheid het programma van 10 dagen gratis te volgen.
 3. In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten!
  -
  Vlissingen, juli 2010 - Slechts 10 dagen zijn er voor nodig om resultaten te bereiken de u wellicht niet eerder hebt bereikt...
  Binnenkort komt er een boek uit van dr. David Shvarts om van uw lastige zweetvoeten af te komen. Het boek “In 10 dagen geen last meer van zweetvoeten” werkt ondersteunend en is een praktische en simpele handleiding waardoor u eindelijk kunt afrekenen met het probleem van transpirerende voeten.

  Ongeveer 850.000 Nederlanders lijden momenteel aan overmatig transpireren. Interessant is dat dit boek u laat ervaren om weer van uw voeten te genieten. Deze een essentieel onderdeel van de rest van uw lichaam te laten worden.
  Het is een feit dat uw voeten een deel van uw lichaam uitmaken en net als de rest van uw lichaam aandacht vragen. Daarvˇˇr was het een negatief aandachtspunt, wat gaat veranderen in een positief aandachtspunt.
Profielreacties 1 tot 3 van de 3 reacties
Over zweetvoeten

Basic Information

Statistieken


Aantal berichten
Aantal berichten
1
Berichten per dag
0,00
Berichten
Aantal profielreacties
3
Laatste profielreactie
01-07-10 11:47
Overige informatie
Laatste Activiteit
14-07-10 11:54
Lid sinds
01-07-10