Weergeven resultaten 1 tot 3 van 3

Onderwerp: Op gewicht blijven moeilijk door hormonen

 1. #1

  Premium ++ Account
  Leontien's Avatar
  Lid sinds
  12-09-2002
  Locatie
  Nijmegen
  Posts
  2.676
  Dagboek berichten
  2

  Standaard Op gewicht blijven moeilijk door hormonen

  Je kent dat wel; ben je je lekker afgevallen en daar komen de kilo's weer aan. Het bekende jo-jo effect. Komt dit voort uit zwakte of juist niet?

  "Afvallen is al lastig, maar zorgen dat de kilo’s eraf blijven is misschien nog wel moeilijker. Uit onderzoek van de University of Melbourne blijkt dat dit niet aan gebrek aan wilskracht ligt."-NU

  Lees verder

  Ben je opgelucht met dit onderzoek, omdat het weer aankomen waarschijnlijk niet ligt aan gebrek aan wilskracht?
  Je kan de wind niet veranderen, maar hoe je zeilen staan bepaal jezelf.

 2. #2

  Standaard Re: Op gewicht blijven moeilijk door hormonen

  Komt het dan door die hormonen dat je meer wilt gaan eten?

 3. #3

  Standaard Re: Op gewicht blijven moeilijk door hormonen

  Ik zat met hetzelfde maar ik heb wel de oplossing gevonden om verlost te zijn van heel wat overtollige kilo's en dat is Appesat. Ik kom regelmatig in Engeland en zag dat daar in de drogisterij en heb het opgezocht en gebruikt en echt waar: Voor blijvend resultaat kun je veel beter Appesat gebruiken. Daarmee eet je normaal maar minder, het wordt de natuurlijke maagballon genoemd en is ontworpen door artsen in Engeland. Genomen een half uur vóór voedsel, werkt het door het stimuleren van de hongersensoren in de maagwand, die een signaal sturen naar de hersenen dat zegt dat de maag vol is, en dat is belangrijk als u wilt afvallen.Omdat Appesat actief is in je maag voor, tijdens en na het eten, verhoogt het aantal 'buik vol' berichten verzonden naar uw hersenen - waardoor u dat “buikvolgevoel” aanzienlijk veel langer voelt. En dat is de sleutel tot een goede afvalrace die u gaat winnen! Appesat is geen maaltijdvervanger. Het is gewoon een natuurlijk vezelproduct op basis van ingrediënten die speciaal zijn ontworpen om u te helpen aan een voller gevoel waardoor u minder eet. Een natuurlijke maagballon, het verlaat het lichaam ook weer op de natuurlijke manier…mooier kan het niet! Appesat bevat een speciale soort zeewier die zorgvuldig werd geoogst van boerderijen aan de Franse Atlantische kust. Appesat stelt mensen in staat om succesvol gezonde nieuwe eetgewoonten aan te leren en die kan worden gehandhaafd op een permanente basis. Tot nu toe nog alleen in Engeland verkrijgbaar, maar vorig jaar van vakantie meegenomen en met succes zelf gebruikt maar heb nu nog paar pakjes over, dus als er iemand belangstelling heeft, mail me maar.

Soortgelijke onderwerpen

 1. Hormonen
  By Rebecca1992 in forum Zwangerschap
  Reacties: 0
  Laatste Post: 13-08-11, 12:06
 2. Online Vragenlijst Over Gewicht
  By Nina13 in forum Oproepen
  Reacties: 23
  Laatste Post: 18-05-11, 16:47
 3. Hormonen
  By spinfreak in forum Algemene vragen over zorginstellingen
  Reacties: 3
  Laatste Post: 17-04-11, 18:09
 4. Geen zin in sex door hormonen?
  By juultje in forum Vrouwen
  Reacties: 8
  Laatste Post: 25-11-10, 17:43
 5. Probleempjes met gewicht
  By onzeker in forum Ondergewicht
  Reacties: 1
  Laatste Post: 20-04-07, 17:23