Weergeven resultaten 1 tot 16 van 16

Onderwerp: Column: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

 1. #1
  Redactie Premium + Account FRANCOIS580's Avatar
  Lid sinds
  18-02-2011
  Locatie
  Bornem/België
  Posts
  630

  Standaard Column: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Zelfs al zit je amper enkele kilo’s boven je meest ideale gewicht, dan brengen minder en gezonder eten en voldoende beweging je op je streefgewicht. Ben je écht zwaarlijvig, dan kun je extra hulp best gebruiken. Wetenschappers ontdekten nu de gezonde eigenschappen van Chiline, vooral ontworpen voor patiënten met zwaar overgewicht. Het hoofdbestanddeel van Chiline is Chili peper, niet alleen doeltreffend tegen overgewicht, zwaarlijvigheid en obesitas maar ook tegen vetophopingen op de moeilijkste plaatsen als buik, billen en dijen.

  Chiline werd ontwikkeld voor al diegenen die met zwaar overgwicht kampen of eindelijk komaf willen maken met hun ontsierende vetophopingen ter hoogte van hun buik, dijen en billen. Wie méér dan het gemiddelde wil afvallen, kan die moeilijke opdracht onmogelijk alleen aan. Een vetverbrander als Chiline is dan zeker op zijn plaats. Gecombineerd met een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging brengt Chiline je alvast op het goede spoor.

  Natuurlijke vetverbranders
  Chiline bevat de extracten van chili peper en citrus in een hoge dosering. Het gaat hier om twee natuurlijke vetverbranders die een gelijkmatig vetverlies realseren, zelfs op de moeilijkste plaatsen. Deze vetophopingen blijven meestal buiten schot. Hoe groter je gewichtsverlies, hoe meer deze ontsierende vetophopingen de kop op steken en zichtbaar worden. Met het extract van chili peper komt daar nu een einde aan.

  Versneld vet afbreken
  Het versneld afbreken van deze vetophopingen heeft Chiline vooral te danken aan capsaïcine, het hoofdbestanddeel van chili peper dat wél in staat is moeilijke vetstructuren op je buik, billen en dijen versneld en definitief te verbranden. Deze actieve stof stimuleert immers de aanmaak van lichaamseigen stoffen die de vetverbranding in versneld tempo aanpakken. Daardoor geraak je niet alleen je overtollige kilo’s lichaamsgewicht kwijt, maar zal ook je figuur zichtbaar verbeteren.

  Psoriasis, gordelroos en artritis
  Hun scherpe smaak mag je er niet van weerhouden rode pepers te eten. Ze zijn ontzettend gezond. Zo helpen ze je af te koelen bij hoge zomerse temperaturen. Ze doen je zweten en je bloed naar je gezicht stromen.

  Je lichaam koelt af wanneer dit zweet verdampt. Zo helpen deze rode pepertjes pijn te verlichten bij allerlei huidaandoeningen als psoriasis, gordelroos, artritis en bij ernstige brandwonden. Chilipepers reinigen tegelijk je spijsverteringssysteem, stimuleren de aanmaak van gezonde verteringssappen en helpen tegen zwaarlijvigheid dankzij een versnelde stofwisseling. Ze bevatten tevens hoge concentraties caroteen en vitamine C en zijn een bron van vitamine B6, magnesium, kalium en ijzer en versterken zo je weerstand.

  Goed voor je hart
  Uit de resultaten van recente onderzoeken blijkt nu ook dat chili pepers je cholesterol verlagen en goed zijn voor je hart. Dat heeft dit rode pepertje te danken aan capsaïcine, een stof die voor de pikantheid van chili pepers zorgt. Volgens wetenschappers versnelt deze stof de afbraak van slechte cholesterol en zet het je aderen open, waardoor de bloeddoorstroming extra gestimuleerd wordt.

  Extract uit bittere citrusvrucht
  Het tweede actieve bestanddeel in Chiline is Synephrine, afkomstig uit de bittere en onrijpe citrusvrucht Citrus Aurantium. Het betreft een stof die thuishoort in de groep van.../...

  Link bij dit artikel
  - FRANCOIS580 -
  Laatst aangepast door Mark : 14-05-12 om 09:07

 2. #2

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen


  Ik lees een heleboel boude beweringen. Wat ik mis is een bron.

  Er staat bijvoorbeeld wel "wetenschappers ontdekten de gezonde effecten", maar welke wetenschappers dat zijn blijft een raadsel.

  - Over wie hebben we het?
  - Aan welke universiteit of welke onderzoeksinstelling vond het onderzoek plaats?
  - Waar kunnen we het onderzoeksrapport vinden?
  - Hoe hebben ze dit eigenlijk onderzocht?

  Allemaal onbeantwoorde vragen.

  Dit doet vermoeden dat er helemaal geen serieus onderzoek is gedaan, maar dat die "wetenschappers" er alleen maar bij worden verzonnen om net te doen alsof deze beweringen ergens op gebaseerd zijn.

  Houd me ten goede, ik zeg niet dat dit onzin is. Ik constateer slechts dat hier op dezelfde manier een stel niet-genoemde wetenschappers en een niet-genoemd onderzoek bij wordt gehaald als bij publicaties die wel verzinsels proberen te slijten.

  Indien in dit geval wel sprake is van een wetenschappelijk onderzoek, zou ik graag antwoord zien op de vier vragen die ik vier alinea's terug heb gesteld. 3. #3
  Banned Premium ++ Account
  Lid sinds
  17-02-2010
  Locatie
  overijssel
  Posts
  4.076

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Dit is het zoveelste afval middel dat je plaatst...eerst is het KOFFIE, dan dit, dan dat...
  waar haal je het vandaan....
  en wat NOG belangrijker is...........
  waar sta jezelf achter...door de info die je gewoon van google afhaalt..
  Laatst aangepast door christel1 : 13-05-12 om 19:37

 4. #4
  Premium ++ Account
  Lid sinds
  15-04-2010
  Posts
  1.623
  Dagboek berichten
  12

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Dit dieet is niet voor iedereen gezond. Zowel letterlijk als figuurlijk.
  Geniet van het leven, het is later dan je denkt!

 5. #5
  Redactie Premium + Account FRANCOIS580's Avatar
  Lid sinds
  18-02-2011
  Locatie
  Bornem/België
  Posts
  630

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Daar ben ik het volledig mee eens Gossie! En nu we het hier al zo dikwijls over gehad hebben: zelf ben ik van oordeel dat men gezond kan vermageren onder toezicht van een diëtiste. Plaatste hier enkele dagen geleden een artikel over...

  Voor alle diëten, hoe gek ook, zijn er liefhebbers. Wijs er op dat we hier alleen informeren, en dat er in deze bijdrage ook op de gevaren van dit dieet wordt gewezen...

  Nog een gezellige moederkesdag voor iedereen hier op het forum!
  Laatst aangepast door christel1 : 13-05-12 om 19:29

 6. #6
  Premium ++ Account christel1's Avatar
  Lid sinds
  14-09-2010
  Locatie
  Buggenhout, België
  Posts
  2.806

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Ik denk niet dat dit voor mij een gezond dieet zou zijn want van alle kwalen bij wat je het dieet niet mag gebruiken heb ik er al keiveel van, hartproblemen, astma, schildklier enzo verder....

  En thuis wordt er ook chili gebruikt verse pepertjes dan en ik gebruik die wel met "mate" maar mijn dochter durft er echt soms in te overdrijven en dan kunnen mijn zoon het gewoon niet opeten omdat het zo pikant is dat we al direct rood uitslaan, letterlijk en figuurlijk en naar de kraan moeten spurten om onze mond en keel die in brand staan te blussen. Want zijn gebruikt veel specerijen zoals kurkuma, chili, look en ook andere die in zuiderse en oosterse gerechten moeten. En ik doe er dan nog de pitjes niet in van de chilipepertjes, zij soms wel... Ik heb haar al gezegd als ze zo blijft eten, zo pikant dat ze op haar 30ste zeker een maagzweer zal hebben want echt pikant dat kan onze maag ook niet aan, denk ik toch... en in een artikel van gezondheid.be Vlaanderen staat wel duidelijk dat men specerijen moet vermijden als je een maagzweer hebt of zou krijgen.
  Ik vraag me af wel effect het gebruik van extra pikant voedsel heeft op onze slokdarm, maag en ingewanden ????
  Ik ben 1 keer Thaïs gaan eten en echt nooit meer, dit was echt te pikant, te veel met pindasaus gewerkt, ik kreeg het echt niet binnen.

  Echter mijn ex vriend at dit wel heel graag, veel vet, heel pikant en is op zijn 46ste overleden aan maagkanker.... Misschien kan het wel een beetje waar zijn maar voor onze westerse mensen, die zoiets niet gewoon zijn om te eten, wel in Thailand en China en Japan enzo denk ik niet dat dit ideaal te noemen is. Maar die mensen leven ook helemaal anders dan wij en wij zijn ook niet hetzelfde te noemen dan hen.
  Ik weet het niet maar dit zou ik nu echt niet aanraden aan iemand, een beetje pikant kan maar te is te en dat is nergens goed voor te noemen.
  Laatst aangepast door christel1 : 13-05-12 om 19:32
  Leef vandaag, morgen komt wel

 7. #7
  Redactie Premium + Account FRANCOIS580's Avatar
  Lid sinds
  18-02-2011
  Locatie
  Bornem/België
  Posts
  630

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Ik zeker niet Christel. Er wordt ook op de gevaren gewezen. Doeltreffend en gezond afslanken kan volgens mijn ervaring het best onder begeleiding van een diëtiste. Maar, zoals ik al zei: voor ieder dieet zijn er experimerende geïnteresserenden.

 8. #8
  Premium ++ Account christel1's Avatar
  Lid sinds
  14-09-2010
  Locatie
  Buggenhout, België
  Posts
  2.806

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  En wat ik ook nog weet uit mijn jeugd, toen kwamen de eerste chinese restaurants hier bij ons op en ik had een vriendin die voor haar studies een paar maanden in China gezeten had en geloof me, zij zei zelf dat je de Europese chinees niet kan vergelijken met hetgene ze in China op tafel schuiven hoor.
  Leef vandaag, morgen komt wel

 9. #9
  Premium ++ Account christel1's Avatar
  Lid sinds
  14-09-2010
  Locatie
  Buggenhout, België
  Posts
  2.806

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Ja François maar wij, de ouderen zijn oud genoeg om dit te beseffen, de jongere generatie hier die al bijna allemaal een vertekend zelfbeeld hebben van hun lichaam nav de media kunnen het helemaal anders interpreteren dan ik bv en die lezen dan bv het eerste deel wat er gezond uitziet en die lezen niet verder en het is een gezondheidsforum waar ook veel zieke adolescenten opzitten en medicatie nemen en niet beseffen welke medicatie met welk voedsel mag gecombineerd worden. Weet je dat zelfs Sint-Janskruid de werking van de pil voor vrouwen kan verminderen ? En niet mag gecombineerd worden met sommige andere medicatie ? Ik wel, ik ga googelen, maar zij doen dat echt niet..... 't ja 't is maar hoe je het bekijkt zeker, ik zeg niet dat je helemaal ongelijk hebt maar mensen experimenteren te veel met bepaalde zaken en dit kan echt nare gevolgen hebben voor je gezondheid.
  Wat is er eigenlijk mis met de gezonde voeding van onze grootouders ? Toen zag je geen obese mensen of toch een heel pak minder ???? Wat in onze grootouders tijd "gezonde voeding" noemden dat noemen ze nu al bio-voeding....
  Leef vandaag, morgen komt wel

 10. #10
  Redactie Premium + Account FRANCOIS580's Avatar
  Lid sinds
  18-02-2011
  Locatie
  Bornem/België
  Posts
  630

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Dat is zo, spreek dit dus zeker niet tegen Christel. Maar we kunnen nu eenmaal niet in de plaats van alle jongeren denken he...

 11. #11
  Premium ++ Account christel1's Avatar
  Lid sinds
  14-09-2010
  Locatie
  Buggenhout, België
  Posts
  2.806

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Ja François maar jij misschien wel ? Je bent toch ouder dan pakweg 18 he ?
  Leef vandaag, morgen komt wel

 12. #12

  Standaard Re: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Welja, nog meer opvliegers erbij, daar zitten we op te wachten.

 13. #13

  Standaard Re: Column: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Heeft iemand dit middel Chiline al geprobeerd bij het vermageren ?

 14. #14
  Banned Premium ++ Account
  Lid sinds
  17-02-2010
  Locatie
  overijssel
  Posts
  4.076

  Standaard Re: Column: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  schijnt alleen nog via internet te bestellen, reformzaken hebben het nog niet.
  heb het zelf nog niet geprobeerd......erg duur en lijkt me niet gezond.

 15. #15
  Premium ++ Account dotito's Avatar
  Lid sinds
  15-11-2008
  Locatie
  Antwerpen
  Posts
  3.653

  Standaard Re: Column: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Weet je wat ik persoonlijk vind.....dat ze alle maar dan ook alle nep dieëten moet schrappen van internet en moeten verbieden in winkels. Mensen beseffen niet hoe ze hun lichaam en metabolisme naar de boem doen door te dieëten. En met gevolg jojo effect.
  Alleen je eigen denken maakt je bewust van geluk of ongeluk


  Elke betere wereld begint met jou en in jou.
  Niet morgen bij een andere, maar vandaag bij jezelf

 16. #16

  Standaard Re: Column: Dieet: chili peper tegen overgewicht en hartfalen

  Pilules pour maigrir - http://phen375.com J'ai perdu 11 kg en 2 mois à peine, et les kilos n'ont pas réapparu.

Soortgelijke onderwerpen

 1. Reacties: 11
  Laatste Post: 06-05-12, 22:18
 2. Olie: avocado tegen overgewicht en kanker
  By FRANCOIS580 in forum Artikelen van Francois
  Reacties: 0
  Laatste Post: 24-04-12, 21:24
 3. Dieet tegen poliepen in je darmwand
  By FRANCOIS580 in forum Artikelen van Francois
  Reacties: 0
  Laatste Post: 21-03-12, 14:23
 4. Dieet: het dash dieet tegen te hoge bloeddruk
  By FRANCOIS580 in forum Artikelen van Francois
  Reacties: 0
  Laatste Post: 27-02-12, 17:38
 5. Stevia wondermiddel tegen overgewicht en huidproblemen
  By FRANCOIS580 in forum Artikelen van Francois
  Reacties: 4
  Laatste Post: 05-01-12, 09:44