Weergeven resultaten 1 tot 3 van 3

Onderwerp: Artikel: Gezond en blijvend afslanken met het medisch verantwoord Overnight dieet

 1. #1
  Redactie Premium + Account FRANCOIS580's Avatar
  Lid sinds
  18-02-2011
  Locatie
  Bornem/BelgiŽ
  Posts
  630

  Standaard Artikel: Gezond en blijvend afslanken met het medisch verantwoord Overnight dieet

  Een medisch verantwoord dieet dat je op een gezonde ťn blijvende manier doet afslanken. Hoe lang zaten we daar al niet op te wachten? Amerikaanse wetenschappers zouden nu dit ei van columbus eindelijk gevonden hebben. Hun medische vermageringsmethode helpt je op een duurzame en dus blijvende manier gezond af te slanken en je streefgewicht te bereiken. Volgens deze onderzoekers ligt je gezond gewicht binnen handbereik en dit zonder strenge diŽten, calorieŽn tellen of honger te lijden. Wat zijn de principes van dit wonderdieet en is dit medisch dieet wel voor iedereen zo gezond als wordt gezegd?

  Een Amerikaanse voedingsdeskundige presenteerde zopas haar medisch verantwoord dieet waarmee je op een gezonde manier blijvend afslankt. Haar ‘Overnight Diet’ zou je in kort tijd doen afslanken zonder constant calorieŽn te tellen of de weegschaal in het oog te houden. Voedingsdeskundige en professor Caroline Apovian werkte jarenlang aan haar dieet, is lang niet de eerste de beste. Zo deed ze al heel wat onderzoek naar de invloed van voeding op ons lichaamsgewicht. Ze werkte daarvoor nauw samen met de meest vooraanstaande universiteiten en ziekenhuizen. Voor de ontwikkeling van haar ‘Overnight diet‘ werkte ze samen met tal van voedingsdeskundige met wereldfaam. Ze gingen daarbij zeker niet over ťťn nacht ijs. Het duurde inderdaad enkele jaren vooraleer ze hun medisch verantwoord dieet op papier hadden. De onderzoekers benadrukken dat hun Overnight Diet lang iets anders is dan het zoveelste crash dieet dat je in een korte tijd ongeloofelijke resultaten beloofd. Het medisch verantwoord overnight dieet vraagt daarentegen veel geduld, voor het blijvend resultaat opleverd.

  Geen roofbouw
  Eerder werd al bewezen dat crash dieten geen enkel nut hebben. Ze zijn onmogelijk lang vol te houden en eens ermee gestopt komen de verloren kilo’s lichaamsgewicht zo weer bij. Het vertrouwde jojo effect dus. Het mislukken van deze ongezonde crash diŽten heeft volgens wetenschappers niets te maken met ons doorzettingsvermogen. De stelselmatige afbouw van onze spiersterkte is de grote boosdoener. Dat is een gevolg van ons verouderingsproces en van de vele ongezonde en zelfs gevaarlijke crash diŽten die roofbouw plegen op zowel je lichaam als je spieren. Crash diŽten willen zo extra energie ontwikkelen om vlugger vet te verbranden enextra calorieŽn en lichaamsgewicht te verliezen. Je wordt er niet alleen slanker, maar tegelijkertijd ook zwakker van.

  Wegkwijnen spieren voorkomen
  Met het wetenschappelijk verantwoord Overnight Diet zal je extra vet verbranden maar blijft je spiermassa intact. Het recent ontwikkelde Overnight Diet wil precies dit wegkwijnen van je spiermassa voorkomen, waardoor je op termijn blijvend je streefgewicht bereikt. Met het recente Overnight Diet van professor Apovian blijft je spiermassa intact en wordt overtollig vet weggewerkt. Haar wetenschappelijk verantwoord Overnight Diet is gebaseerd op twee belangrijke principes:.../...

  Lees verder...
  Laatst aangepast door Leontien : 17-04-13 om 09:48

 2. #2

  Standaard Re: Artikel: Gezond en blijvend afslanken met het medisch verantwoord Overnight dieet

  Heb je hier zelf ervaring mee? Hoe kom je bij deze informatie? Word je hiervoor betaald?

 3. #3
  Redactie Premium + Account FRANCOIS580's Avatar
  Lid sinds
  18-02-2011
  Locatie
  Bornem/BelgiŽ
  Posts
  630

  Standaard Re: Artikel: Gezond en blijvend afslanken met het medisch verantwoord Overnight dieet

  Dag Marlee,

  Ik ben copywriter en freelance journalist, IK INFORMEER... en, ik vraag aan jou toch ook niet of je met dit bericht inkomsten genereert?

  Prettige dag,

  Francois

Soortgelijke onderwerpen

 1. Artikel: Het Raw Food dieet: gezond en blijvend afslanken
  By FRANCOIS580 in forum Artikelen van Francois
  Reacties: 3
  Laatste Post: 18-05-13, 14:16
 2. Reacties: 2
  Laatste Post: 26-04-13, 15:46
 3. Reacties: 0
  Laatste Post: 06-04-13, 15:04
 4. Column: Gezond en blijvend afslanken? Met deze tips lukt het je wel!
  By FRANCOIS580 in forum Artikelen van Francois
  Reacties: 1
  Laatste Post: 08-01-13, 20:04
 5. Afslanken zonder dieet, het kan
  By FRANCOIS580 in forum Artikelen van Francois
  Reacties: 0
  Laatste Post: 10-11-12, 00:18