Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
Weergeven resultaten 51 tot 54 van 54

Onderwerp: Moe en opeens wazig zien

 1. #51

  Exclamation Re: Moe en opeens wazig zien

  hallo

  ja ik herekn die klachten wel.altijd moe,je er staads toe zetten om uberhaubt iets te doen,alles is zwaar en een opgaven.
  maar soma moet je omdat je kinderen hebt of andere verantwoordelijkheden.
  maar het liefs deed je niks.
  soms denk ik van de vermoeidheid zie ik ook wazig,ogen zijn dan ook rood doorlopen,veel spanningshoofdpijn.
  maar bloedtesten waren bij mij goed.

  zelf denk ik dat we zo erg over onze grenzen heen zijn gegaan en nog niet meer luisteren na ons lichaam,en dit is het resultaat.
  heb er een burn-out van gekregen uiteindelijk.
  depressie omdat ik toch door moest en de frustratie van wat me niet meer lukte en onverschilligheid.niet omdat je niet wil,maar het lukt gewoonweg niet meer,altijd maar moe.
  ja als dit ook joouw simtonen zijn,dan zou ik echt waken voor het zover te laten komen dan mij.

  sterkte een lotgenoot

 2. #52

  Standaard Re: Moe en opeens wazig zien

  Citaat Origineel gepost door sykvia Bekijk Post
  hallo

  ja ik herekn die klachten wel.altijd moe,je er staads toe zetten om uberhaubt iets te doen,alles is zwaar en een opgaven.
  maar soma moet je omdat je kinderen hebt of andere verantwoordelijkheden.
  maar het liefs deed je niks.
  soms denk ik van de vermoeidheid zie ik ook wazig,ogen zijn dan ook rood doorlopen,veel spanningshoofdpijn.
  maar bloedtesten waren bij mij goed.

  zelf denk ik dat we zo erg over onze grenzen heen zijn gegaan en nog niet meer luisteren na ons lichaam,en dit is het resultaat.
  heb er een burn-out van gekregen uiteindelijk.
  depressie omdat ik toch door moest en de frustratie van wat me niet meer lukte en onverschilligheid.niet omdat je niet wil,maar het lukt gewoonweg niet meer,altijd maar moe.
  ja als dit ook joouw simtonen zijn,dan zou ik echt waken voor het zover te laten komen dan mij.

  sterkte een lotgenoot
  Mag ik vragen wat de waarden van je B12 was? Artsten vinden het namelijk al gauw goed.Ik heb er heel veel aan overgehouden zoals oa poli neuropathie en heel veen dingen.Veel sterkte en als je wilt weten wat je waarden zijn gewoon even een uitdraai vragen van je uitslagen.
  Mamier
  Zonder strijd geen overwinning

 3. #53
  Banned Premium + Account
  Lid sinds
  27-11-2011
  Posts
  225

  Standaard Re: Moe en opeens wazig zien

  beste Moon39,

  Ik zou je alvleesklier eens nakijken.
  En opletten met aspartaam.

  Ik wil een voorbeeld geven van mijn eigen ervaring:
  Een oogarts vertelde tegen een vrouw dat het slechte zicht in haar ogen veroorzaakt wordt doordat de bloeddoorstroming naar de ogen het probleem is.

  Deze vrouw krijgt uiteindelijk bloedverdunners.

  Dit blijkt niet te werken.

  Uiteindelijk verteld iemand dat dit veroorzaakt wordt door cola light, ik begrijp dat je dit moeilijk kan begrijpen dat dit waar kan zijn. Immers alle stoffen in cola zijn goedgekeurd (E nummers) o.a. Aspertaam.

  Echter als deze kennis van mij hiermee stopt ging dit snel genezen.

  Ik heb dit met mijn eigen ogen gezien !!!!

  Dus is mag volmondig te beweren dat cola vergift is voor mensen die een zwakke alvleesklier hebben.

 4. #54
  Banned Premium + Account
  Lid sinds
  27-11-2011
  Posts
  225

  Standaard Re: Moe en opeens wazig zien

  Beste Moon39,

  Ms voorkomen, let op met zoveel mogelijk light producten,

  Lees ondstaande artikel, googl nog maar eens verder op Asperaam, E-nummers enz.

  ZOET VERGIF, EEN MUST OM TE LEZEN

  In oktober 2001 werd mijn zus erg ziek. Ze had maagkrampen en ze had het heel zwaar. Lopen was een enorme opgave. Ze had al haar krachten nodig om uit bed te komen, zoveel pijn had ze.

  In maart 2002 had ze al verschillende weefsel- en spierbiopsies ondergaan en had ze 24 verschillende medicaties voorgeschreven gekregen. De artsen konden niet vinden wat zij mankeerde en zij had zoveel pijn en was zo ziek dat ze wist dat ze ging sterven.

  Zij zette haar huis, bankrekeningen, levensverzekering etc. op naam van haar dochter en regelde alles voor de verzorging van haar jongere kinderen.

  Zij wilde nog één keer echt genieten en plande voor 22 maart een reisje naar Florida (voornamelijk in een rolstoel).
  Op 19 maart belde ik haar hoe de meest recente tests waren verlopen en zij zei dat men bij de tests niets had gevonden, maar dat men dacht dat ze MS had.

  Ik herinnerde me een e-mail die een vriend me gestuurd had en vroeg mijn zus of zij frisdrank Light dronk. Zij bevestigde dit en stond zelfs op het punt om een flesje open te maken. Ik raadde haar aan om te stoppen met het drinken van Light drankjes en e-mailde haar het artikel dat mijn vriend, advocaat van beroep, mij had toegestuurd.

  Mijn zus belde me binnen 32 uur na ons telefoongesprek en vertelde me dat ze gestopt was met het drinken van Light frisdrank en dat ze kon lopen. De spierkrampen verdwenen. Ze voelde zich nog wel geen 100%, maar wel stukken beter. Ze zou met dit artikel naar haar dokter gaan en me later bellen.

  Wel, ze belde me en vertelde dat haar arts verbaasd was. Hij zou al zijn MS- patienten bellen en navragen of zij kunstmatige zoetstof van wat voor soort dan ook gebruikten. Kortom, zij werd vergiftigd door het aspartaam in de Light drankjes en was letterlijk bezig dood te gaan.

  Toen zij op 22 maart in Florida aankwam, hoefde zij nog maar 1 pil te slikken en dat was een pil tegen de aspartaam-vergiftiging. Zij is goed op weg naar een compleet herstel en ZE LOOPT, geen rolstoel. Dit artikel redde haar leven.

  Als er op een label "SUIKERVRIJ" staat : VERGEET HET!! Er zit gegarandeerd ASPARTAAM in

  Ik heb verscheidene lezingen gegeven op de Wereld Milieu Conferentie over Aspartaam, op de markt gebracht als Nutrasweet en diverse andere namen.

  Tijdens een lezing door de EPA was bekend gemaakt dat er in 2001 in de USA een epidemie was van MS en systemic lupus (een het gehele gestel betreffende huidziekte). Het was moeilijk te bepalen welk vergif hier de oorzaak van was. Ik stond op en vertelde dat ik daar was om een lezing juist over dat onderwerp te geven. Ik zal uitleggen waarom juist aspartaam zo gevaarlijk is.

  Als de temperatuur van deze zoetstof boven de 86º Fahrenheit (32º Celcius) komt, verandert de methylalcohol in aspartaam in formaldehyde en vervolgens in mierenzuur, dat op*zijn beurt weer stofwisselingszuurvergiftiging veroorzaakt. Mierenzuur is het vergif dat voorkomt in de steek van vuurmieren.

  De methanol vergiftiging lijkt heel erg veel op MS en systematische lupus. Heel veel mensen hebben de verkeerde diagnose gekregen. Ofschoon MS geen doodsvonnis betekent, is methanol vergiftiging dat wel.

  Systematische lupus komt bijna net zoveel voor als MS, vooral bij Dieet Cola en Pepsi drinkers.

  Het slachtoffer weet gewoonlijk niet dat aspartaam de boosdoener is. Hij of zij blijft het gebruiken; de Lupus wordt zodanig geïrriteerd dat het levensbedreigend kan worden.

  Wij hebben patienten gezien waarbij de symptomen van systematische Lupus verdwenen zodra zij geen Light drank meer gebruikten. In gevallen van mensen met MS verdwijnen de meeste symptomen. We hebben veel gevallen gezien waarbij het zicht terugkwam en het gehoor aanmerkelijk verbeterde.

  Dit is ook van toepassing op gevallen van tinnitus en fybromyalgie.

  Gedurende een lezing zei ik: ?Als u aspartaam gebruikt en u lijdt aan fybromyalgie, krampen, pijnscheuten, gevoelloosheid in benen, duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus, gewrichtspijn, onverklaarbare depressie, angstaanvallen, onduidelijk spreken, vertroebeld zicht of geheugenverlies, dan heeft u waarschijnlijk een aspartaam-vergiftiging.

  Mensen stonden op gedurende mijn lezing en zeiden: ik heb sommige van deze symptomen, is het omkeerbaar?

  JA! JA! JA! Stop met het drinken van Light drank en wees alert op aspartaam op voedsellabels. Veel producten worden hiermee versterkt. Dit is een serieus probleem.

  Dr. Espart (een van mijn sprekers) merkte op dat zoveel mensen symptomatisch schijnen te zijn voor MS en dat, gedurende zijn recente bezoek aan een ziekenhuis, een verpleegster hem meldde, dat 6 van haar vrienden, allemaal zware Cola Light verslaafden, allen de diagnose MS hadden gekregen. Dit kan geen toeval meer zijn.

  Light dranken zijn geen dieetproducten. Het is een chemisch gewijzigd, veelvoudig sodium (zout) en aspartaam bevattend product, dat juist maakt dat je verlangt naar koolhydraten. Het lijkt er eerder op dat je juist meer gaat wegen. Deze producten bevatten formaldehyde, wat opgeslagen wordt in de vetcellen, vooral op de heupen en dijen. Formaldehyde is absoluut vergif en wordt voornamelijk gebruikt om lichaamsweefsel te conserveren. Veel producten die wij elke dag gebruiken bevatten deze stof, die wij niet in ons lichaam zouden moeten opslaan.

  Dr. Roberts vermeldde in zijn lezingen dat, eenmaal verlost van de ?dieetproducten? en met geen beduidende toename van oefeningen, zijn patiënten een gemiddelde van 19 pond verloren gedurende een proefperiode.

  Aspartaam is vooral gevaarlijk voor diabetici. Wij ondervonden dat sommige artsen, die meenden dat zij een patiënt hadden met retinopathie, in feite te maken hadden met symptomen veroorzaakt door aspartaam. De aspartaam zorgt dat de bloedsuiker oncontroleerbaar wordt.

  Dientengevolge kunnen diabetici lijden aan acuut geheugenverlies tengevolge van het feit dat aspartaamzuur en phenytalaline neurotoxisch zijn als ze zonder de andere aminozuren worden genomen die nodig zijn voor een goede balans.

  Diabetes behandelen gaat helemaal over BALANS. Vooral bij diabetici passeert het aspartaam de bloed/hersenen grens en maakt dan de neuronen van de hersenen slechter. Het veroorzaakt dan diverse soorten van hersenbeschadiging, infarcten, depressie, manische depressie, paniek-aanvallen, oncontroleerbare woede-aanvallen!!!

  Consumptie van aspartaam veroorzaakt deze zelfde symptomen ook bij niet-diabetici. Documentatie en observatie onthullen ook dat duizenden kinderen met de diagnose ADD en ADHD een complete omslag kregen in hun gedrag als deze chemische producten niet meer gebruikt werden. Zogenaamde gedragsveranderende medicijnen (Ritalin e.a.) zijn niet meer langer nodig. De waarheid is dat ze eigenlijk in de eerste plaats nooit nodig waren. De meeste van deze kinderen werden dagelijks vergiftigd met juist het voedsel dat* beter voor hen zou zijn dan suiker.

  Het vermoeden bestaat ook dat de aspartaam in duizenden pallets met Coke en Pepsi Light drank, die gedronken werd door mannen en vrouwen in de Golfoorlog, gedeeltelijk schuld heeft aan het wel bekende Golfoorlog syndroom.

  Dr. Roberts waarschuwt dat het geboortegebreken kan veroorzaken, zoals verstandelijke handicaps, als het gebruikt wordt gedurende de tijd van conceptie of de zwangerschap.

  Kinderen lopen vooral het risico van neurologische kwalen en zouden NOOIT kunstmatige zoetstof moeten krijgen. Er zijn verscheidene gevallen bekend van kinderen die lijden aan epileptische aanvallen en andere neurologische storingen die rechtstreeks veroorzaakt worden door het gebruik van dit dodelijke vergif.

  Hierin ligt het probleem. Er was een hoorzitting van het Congres waar grote bezwaren werden ingediend tegen het gebruik van aspartaam.Sinds deze hoorzitting zijn er nog twee gevolgd en nog steeds is er nog niets aan gedaan. De medicijnen en chemische lobbies hebben veel in de melk te brokkelen.

  Helaas is het patent van MONSANTO op aspartaam verlopen. Er zijn nu meer dan 6000 producten op de markt die dit dodelijke chemische product bevatten en er zullen er nog meer worden geïntroduceerd. Iedereen wil een stukje van de Aspartaam-cake. Ik kan u verzekeren dat Monsanto, de uitvinder van aspartaam, weet hoe dodelijk het is.

  En is het niet ironisch dat Monsanto o.a. de Amerikaanse Diabetes Vereniging, de Amerikaanse Dieet Vereniging en de Conferentie van het Amerikaanse College van Artsen sponsort?

  Dit is onlangs aan het licht gebracht in de New York Times. Bovengenoemde organisaties kunnen geen kritiek leveren of hun link met Monsanto bekend maken, omdat zij geld krijgen van de voedselindustrie en achter hun producten moeten staan.

  Senator Howard Metzenbaum schreef en presenteerde een wetsontwerp, dat men labelwaarschuwingen moest aanbrengen op producten die aspartaam bevatten, vooral voor wat betreft zwangere vrouwen, kinderen en babies. Het wetsontwerp zou ook onafhankelijke studies moeten instellen over de bekende gevaren en de bestaande problemen bij de bevolking betreffende aanvallen, veranderingen in de hersenen, neurologische veranderingen en gedragssymptomen.

  Het wetsontwerp werd afgewezen.

  Het is bekend dat de machtige medicijnen en chemische lobbies hier verantwoordelijk voor zijn door de 'honden' van ziekte en dood los te laten op een argeloos en ongeïnformeerd publiek.

  Wel, u bent nu geïnformeerd. U HEEFT HET RECHT OM DIT TE WETEN!!!

Pagina 2 van 2 EersteEerste 12

Soortgelijke onderwerpen

 1. Wazig zien
  By liek in forum Ogen
  Reacties: 6
  Laatste Post: 27-11-11, 01:12
 2. Slecht zien...
  By Nikky278 in forum Ogen
  Reacties: 4
  Laatste Post: 04-12-10, 18:40
 3. Het licht niet meer zien
  By liesvt in forum Geestelijke gezondheid
  Reacties: 1
  Laatste Post: 07-12-08, 22:02
 4. Je kunt zien
  By Agnes574 in forum Gedichten
  Reacties: 0
  Laatste Post: 11-04-07, 14:45
 5. Botox en liposucties te zien in RAI - AT5
  By Nationaal Gezondheids Forum in forum Nieuwtjes over gezondheid en welzijn
  Reacties: 0
  Laatste Post: 05-02-07, 12:30